tirsdag den 24. april 2012

Et godt køb

Vi har købt hus - en ældre sag, der emmer af sjæl! Vi har længe ledt efter det helt rigtige hus, hvor Ava skal vokse op, og det har vi nu fundet! :)

Huset trænger til mere end en kærlig hånd, så vi er i fuld gang med at pille hessian og savsmulstapet ned fra væggene og fjerne alle de brune fliser samt korken på badeværelset. Jep alt er brunt! :) Men det kan blive så fint, det passer os rigtig godt, at vi selv kan sætte vores præg på huset.

Huset har en dejlig have fyldt med frugttræer og bær og bag vores baghave ligger der en masse boldbaner. Noget der har været vigtigt for vores valg af hus er, at det ligger i. et hyggeligt kvarter og uden nogle store veje i nærheden. Dem bor vi alt for tæt på nu, vi har fået vores portion af skadelige partikler!

Så kom haveliv og forstadshygge! :)

4 kommentarer:

 1. tillykke med huset! Det skal da nok blive rigtig godt. Vi skal selv flytte i nyt hus til oktober, så jeg glæder mig til at følge med i, hvad i finder på af gode ideer i jeres fine hus :D

  SvarSlet
 2. Hvor ser det bare dejligt ud. Stort tillykke med huset :) Her har hus desværre lidt længere udsigter, selvom det kunne være så skønt med mere plads og have.

  KH

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare et fint hus - TILLYKKE med det:-)

  Vi flyttede også fra en lejlighed i byen til en 70ér villa på landet, som også trængte til en kærlig hånd (det gør det sådan set stadig, flere steder:-) Men vi har bare fået den bedste base, i et skønt kvarter med indtil flere reserve-bedster som naboer, hjælpsomme mennesker som altid gir et nap med, en kæmpe have med legehus, trampolin, sandkasse, gyngestativ, 2 terrasser så vi kan nyde solen hele dagen....og så bor vi skråt overfor børnehaven og vuggestuen - kan det blive bedre?? :-)

  Hvor er det skønt for jer - glæder mig til at se flere billeder af ombygnings processen:-)

  Kh. Malene

  SvarSlet
 4. Tak for jeres søde kommentarer! :)

  Uh Mette Kathrine, hvor er det spændende - der er god tid til at indrette, planlægge og drømme :)

  Malene, lige præcis du årsager du nævner, er det, jeg glæder mig allermest til ved at flytte! Jeg kan slet ikke vente med at se Ava sponse rundt på græsset og sidde at grave i sin sandkasse :)

  SvarSlet

Tak din kommentar, den luner!
- det er skønt at følge med i, hvem der kigger forbi :-)