lørdag den 20. august 2011

Bryllupsinvitationer - tjek!

Manden og jeg har brugt lang tid på at finde ud af, hvordan vores bryllupsinvitationer skulle se ud. For det er jo ikke bare invitationer, de sætter ligesom scenen for stil og farver til brylluppet.

Her kan du se, hvad vi valgte, og hvordan vi lavede invitationerne:

Vi fandt noget fint håndlavet, italiensk papir hos Stelling

Invitationer må i min verden godt være lidt tykke og lækre i det. Vi valgte elfenbensfarvet papir med en grov struktur og med let flossede kanter.

Vi fandt også vores indstik i transparent papir hos Stelling , lavet af den australske designer Annie P. Jeg er helt vild med designet på indstikket, og grenene passer perfekt til vores efterårsbryllup. Pudsigt nok er designet "Train to Elsigor" blevet til efter Annie P var i Danmark og en tur med Kystbanen.

Vi printede selv invitationer, indstik og kuverter og har virkelig lært helt nye sider af vores printer at kende. Her post invitationer kan jeg se, at vores printer jo er gearet til meget mere, end hvad vi hidtil har brugt den til.

Invitationerne blev pyntet med et chokoladebrunt silkebånd, desværre kommer farverne ikke rigtig til deres ret på billederne.Ét voila -  den færdige invitation! Klar til afsendelse.

Invitationerne blev sendt ud for noget tid siden, vi har inviteret 56 personer, og indtil videre har vi ikke fået nogle afbud! :)

Fortsat god weekend! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak din kommentar, den luner!
- det er skønt at følge med i, hvem der kigger forbi :-)