onsdag den 9. juni 2010

Det lille børneværelse

Noget af det jeg har hygget mig allermest med i min graviditet er at surfe efter sødt babytøj og indrette den lilles værelse. Man er vel en tøs :)

I lørdags havde vi egentlig planlagt at suse lidt rundt i butikker for at finde de sidste ting den lilles værelse. Vi havde dog ikke helt gennemtænkt planen, da der jo var grundlovslukket - ups! Vi er bl.a. på jagt efter en sød natlampe til den lille, for jeg synes ikke, at jeg kan finde en, der er helt rigtig. Vi har ikke ville vide kønnet på vores lille trold, og det sætter lidt begrænsninger, når der skal købes ind. Men er der mon nogen, der kan anbefale en fin unisex natlampe?

Jeg er for nylig er faldet over en masse gode og inspirerende blogs her i blogland, som jeg læser med på. Og de har sat mange idéer og tanker i gang hos mig! Har aldrig tænkt på mig selv som kreativ eller ferm med nål og tråd, men efter alle de skønne indlæg, har jeg fået blod på tanden til selv at lave nogle af de ting, som jeg ikke kan finde i butikkerne.
Fx er jeg så småt gået i gang med to sættekasser. Eller det vil sige manden er i første omgang, det har nemlig hængt på ham at sprøjtemale dem :) Glæder mig til at komme i gang med at tapetsere en masse mini-rum. Har bestilt lidt forskelligt tapetrester på Trendsales, jeg har købt lidt i Grønlykke og så har jeg nogle bøger med tapetprøver, som er rigtig fine.

Men jeg venter på den lille kommer (har terminsdato den 10. juli ) pønser jeg også på at forsøge at give mig i kast med en stofbold. Er faldet pladask for dem som Mie fra bloggen Pralerier laver, se dem her

Opdatering følger :)

2 kommentarer:

  1. Tag evt i ikea der har de en masse fine og billige lamper.
    Et godt tip er at købe en lysdæmper så der ikke er så meget lys om natten når den lille evt skal skiftes.

    SvarSlet
  2. Tak for tippet :) Super idé med lysdæmper, det havde jeg ikke overvejet.

    SvarSlet

Tak din kommentar, den luner!
- det er skønt at følge med i, hvem der kigger forbi :-)